Reiki till djur

Reiki hund
 Här ger jag reiki till min hund Anubis.
0m han ätit något olämpligt som han hittat utomhus
vilket händer lite då och då,
(folk slänger alla möjliga matrester ute) så kan han bli lite lös i magen och då hjälper det jätte bra med lite reiki.


Här över hjärtat tycker han mycket om att få reiki.

Jag gav honom reiki för att han haltade på ena frambenet
och var lite stel
(han började bli lite gammal, han var 14 år.) Några tim efter behandlingen så gick han som vanligt igen.

Mina upplevelser av att ge
reiki till djur

Jag har haft stor användning av att kunna ge reiki till mina hundar för dom har tyvärr blivit attackerade och bitna flera gånger av aggresiva hundar. Reikar man på en gång när en skada har skett så lindras smärtan och man dämpar risken för att sår ska infekteras.

Reikin gör även att både du och hunden blir lugnare efter ett upplevt trauma.

Min lilla hund Apache behövde gå ofta ett tag för att ta blodprov för att kolla levervärden (han hade ätit på en giftig krukväxt som gav akut leverskada)och då upptäckte jag verkligen vilken nytta reiki gjorde.
Första gången så gillade han verkligen inte att man tog blodprov på honom, han slingrade sig så mycket att två sköterskor var tvungen att hålla i honom och han var så stressad att blodådrorna drog i hop sig så det var svårare att få fram något blod. Andra gången och sen i fortsättningen så gav jag honom reiki när vi satt i väntrummet hos veterinären och då var han helt lugn och avslappnad vid provtagningen och höll benet helt stilla och ingen behövde stå och hålla i honom.

När Apache låg inne på djursjukhuset för den akuta leverskadan så skickade jag avstånds reiki (reiki 2) till honom flera gånger om dagen så hans levervärden förbättrades otroligt fort (enligt veterinären). Jag kände också att jag kunde lugna honom från avstånd med reiki och få honom att känna sig tryggare, han är ju en sådan" mamma gris" och vill helst inte lämna min sida en sekund.

Djur kan dras till dig om dom behöver healing, dom känner instinktivt att du har något som kan hjälpa. När du ger reiki till ett djur ska du inte tvinga dom att acceptera att du håller överallt, du får känna dig för vilka handpositioner som fungerar. Man kan hålla händer en bit ifrån ovanför en skada om det känns för obehagligt för djuret.

Djur är mer mottagliga än männsiskor för reiki och behöver oftast inte så långa behandlingar. Alltid när jag ger reiki till en hund så hörs efter några minuter djupa suckar precis som att dom lastar av sig något problem precis som människor.När djuret har fått tillräckligt med reiki så reser dom sig och går iväg ungefär som barn dom kan inte heller ligga stilla när dom känner att det är färdigt och dom inte behöver mer.

Jag gav reiki en gång till en hund som var angripen av tumörer över hela kroppen och det var verkligen på väg att vara nära slutet för hunden. Hunden var så dålig att hon fick nästan inte honom att orka gå in till min lokal.
Hon kom inte för att jag skulle "mirakel bota" honom utan för att ge honom någonting skönt och avslappnande och för att kanske kunna få reda på om han ville säga något speciellt till henne.

När jag höll på hunden så fick jag bilder inom mig från hunden där den visade att den tyckte mycket om att sitta i fören på en båt i solen och titta ut över vattnet.Jag nämnde detta för matten och hon bekräftade att detta stämde, hunden brukade få följa med och åka båt varje sommar men just denna sommar så ville dom inte ta med sig hunden för dom tyckta att han var så sjuk. Jag fick en känsla av att hunden ville en sista gång få följa med på båten vilket han fick sen. Efter reiki behandlingen så blev han väldigt pigg och glad. Hunden kom en gång till på reiki och då sprang han in i lokalen och lade sig tillrätta för att jag skulle kunna hålla på honom. Jag lärde matten grundkursen i reiki så att hon själv skulle kunna ge hunden reiki. Jag har inte hört sedan hur det gick men det kändes väldigt bra att kunna ge någonting positivt till både matte och hund.Här ger jag reiki till min katt Isis som jag tyvärr inte har hos mig längre, hon blev kvar i Kanada. Hon flyttade med mig dit, hon skulle få sitta i en bur i karantän här i sverige i flera månader om hon skulle följa med tillbaka till Sverige så det kändes bättre för henne att få vara kvar där. Hon var en riktigt underbar reiki katt, hon låg alltid på personen som fick reiki på bänken (om dom ville förståss).

Isis fick en stor kull med kattungar första gången hon var gravid och hade väldigt ont precis efter förlossningen efter sista kattungen kom ut, hon sprang runt på golvet och skrek så jag lade snabbt mina händer på hennes mage och jag kände reiki kraften strömma in omedelbart och hon lugnade genast ner sig och det hela verkade bli bra på några minuter.

Andra djur jag provat att ge reiki till,
orm, fågel, älg, kamel, häst och hjort.