Artikel från tidningen Plaza Kvinna numer 6 , 2001

 
Reikimaster Anki Petersson
(med Toy pudeln Apache på axeln)


Reiki förändrade mitt liv
Det var en ren slump att Anki Petersson började med Reiki.
För tretton år sedan var hon en sönderstressad arbetsnarkoman med flera paralella heltidstjänster.När hon en dag var på besök i ett stall stötte hon på en man som höll på med akupunktur för hästar.
När ingen hörde berättade han att det dock inte var nålarna som gjorde hästarna friska, utan det här: och visade hur han höll båda händerna på hästens kropp. Anki blev genast intresserad och fick numret till en reikimästare.

-När jag fick min första behandling blev jag oerhört överraskad. Det var det skönaste jag hade gjort. Jag blev så tagen att jag valde att lära mig reiki redan samma kväll, erkänner hon. Efter den kvällen rann det på och inom loppet av ett halvår hade hon så många kunder att hon valde att säga upp sig från sina övriga arbeten.

Behöver inte tro
Anki har ett mycket brett register av kunder. Hon behandlar allt från oerhört sjuka människor, till folk som är friska och vill kunna prestera mer inom idrotts utövning eller få mer energi och focusering för sitt dagliga liv . Det kommer lika många män som kvinnor och alla åldrar finns representerade. Anki behandlar även djur. Det som Anki tycker är bra med reiki är att hon själv mår så bra när hon ger en behandling.
Anki Petersson behandlar inte bara människor,utan flera av hennes kunder är djur.
Den mest frekventa besökaren av alla är nog ändå hennes hund Apache.

- Jag använder inte min egen energi, utan livsenergi utifrån som genomsköljer min kropp. Därför känner jag mig upplyft efter varje behandling, förklarar Anki. - Dessutom gillar jag den här metoden eftersom den ger oerhört bra resultat. Kunderna gillar Reiki eftersom effekterna är så påtagliga. Jag tycker att det är viktigt att båda parterna känner att det fungerar. En annan stor fördel med reiki är att varken patienten eller den som behandlar behöver tro på metoden. Den fungerar ändå.

.Det som skiljer den här metoden från många andra behandlingsformer är att det går att behandla sig själv och att alla kan lära sig Reiki. - Det roligaste som finns är att behandla skeptiker, förklarar hon med ett leende på läpparna. De ändrar nästan alltid uppfattning efter en enda behandling.

Vill du lära dig mer om Reiki?
Besök Anki Peterssons Webbsida:
Reiki Stockholm


Intervjuer från andra tidningar

Artikel Aftonbladet Hälsa

Journalisten prövar en Reikibehandling
hos mig

Artikel om mig ang. Reiki i Tidningen "Söder om Söder

Artikel från Expressen - Avslappnad och stärkt med reiki
- 14 November 2004


Artikel från Solo - Avslappnad med reiki

Intervju från arbetsmiljötidningen Du & JOBBET Jan 2002
-Yrke reikimästare


Artikel från tidningen Våra Katter numer 5, 2001


Länkar

Reiki information

Ge reiki till djur


Reiki 1:
Grund kurs

Reiki 2:
Distans healing

Hur går en Reikibehandling till?

Pyramidologi - Lär dig bygga din egen Pyramid

chakran

Horoskop ,Tarot kort & pendel

New Age länkar


Reikimästare Anki Petersson

MOTTAGNING
Åhusvägen 15, 1tr Björkhagen.
T-bana: Björkhagen

- Karta
-
SL reseplanerare

Tel: 08- 91 30 72

Frågor eller för tids bokning

reiki@comhem.se


Hem